42nd CSVS forum

Úplná verze: Létání online
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
slide mužeš na chvíly na falcon ts?
Aha, po rozhovoru s Mahrem chapu již tvůj dotaz.... takže ano, pokud chcete registrovat vlastní peruť tak doporučuju zajít na TS falconu online a najít tam admina (S)

A.S. nebo Archer popř SW a kontaktovat je a poprosit o vytvoření nové perutě.
Jestli chcete, můžu vám s tim helpnout a dohodnout vám to.
Pokud se ale chcete připojit k nám 42nd CVS můžete také, jediné co je potřeba se jednotlivě registrovat každý sám za sebe na strankach falconu online a udelat si vlastni account. Potom muzete kontaktovat mě a napsat mi vaše nicky, já je zahrnu do registrace až nás budu subscribovat na ten event..... jenom takové pravidlo: prosím používat stejné jméno jak v registraci, tak v TS a i ve falconu.


Děkuji smile
Zdarec páni...

jak tak procitam to deni za posledni rok, co jsem tu nebyl, tak mam cim dal tim vetsi chut zase na toho Falcona vlitnout a klidne zkusit i tu online kampan. Jenze tu na Kypru nemam zadnou pc sestavu ani saiteka, jen slaby ucebni ntb.

A tak se ptam, pred tim, nez zacnu blbnout a nejak slozite sem tahat nejaky vykonny laptop a paky, jestli vubec je mozny s Vama na takovou dalku litat. Byt jsem asi treba k ty Sinaji nejbliz z Vas smile tak predpokladam, ze servery jsou nekde v Evrope a tudiz dost daleko ode me... je to tak? Muze to byt problem? Je BMS nachylne na nejaky lagy apod.? Pripojen jsem pres wifi providera, vlastni antenou na AP, 3mbit...

Cirrus
Zdarec, server je v Kansasu nebo v Nebrasce. Každopádně kdesi uprostřed USA, tak to tam máme všichni +- stejně daleko. Na falcon online (a možná i eruntalon to tu psal) je návod jak otestovat připojení k serveru. To můžeš (dokonce musíš pokud se chceš připojit) udělat z jakéhokoli PC s internetem. Maj jakési minimální požadavky na připojení, ale jde spíš o ping než o vlastní rychlost připojení. Což vyplývá i z toho, že se nejedná o velké objemy dat, ale jde o to je dostat/odeslat v co nejkratčím čase. Stejně jako u většiny her. Tak udělej ten test připojení a budeš vědět zda má cenu dovalit komp a páky usmev
Kampan vypuka 24.5 v sobotu s nejvetsi pravdepodobnosti...

AD cirrus ->



40 vterina te zajima smile
Supr, diky Vam obema... takze ping 200ms sice zadna slava s tou latenci, ale pujde to.
Ted jeste ta drobnost komp a paky smile
Nenašlo by se jedno volné místo pro "zkušebního/pokusného" pilota? Na Falcon online jsem zaregistrovaný pod nickem Jara4, test připojení odeslaný, jen jsem v současné době "bezprizorní" mrkajici.
ok jaro prid zejtra na UVP teamspeak budu tam... v rozmezi 18-22 me tam urco zastihnes !

muzem o tom hodit rec smile
Bohužel, nějak nestíhám. Ono to s tím mým létáním bude asi teď trochu na levačku - z časových důvodů. Ale když se dostanu ke compu, budu se snažit vás někde odchytit. Na plánované létání kampaně to rozhodně teď nevypadá. Každopádně bych s vámi občas rád potrénoval a pak někdy v době "vegetačního klidu" se zúčastnil i nějaké té kampaně.
Ahoj,
pár měsíců hraju Falcon BMS na single player (Korea kampaně apod.) a rád bych zkusil multiplayer. Našel by se někdo, s kým bych to moh zkusit?
Stran: 1 2 3 4
Referenční URL's