42nd CSVS forum

Úplná verze: Chyby na fóru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Zobrazit nové příspěvky - mi vždy zahlásí chybu

...dnešní příspěvky to ukáže v pohodě
chyba znamena, ze nebyly nalezene zadne (mozna poladim preklad). Priznam se, ze presne nevim podle ceho forum rozhoduje zda jsou k dispozici: predpokladam ze to plati pro konkretni login od posledni navstevy. Me to ted v novych ukazalo Tvuj prispevek.

V konfiguraci jsem kvuli zatizeni serveru puvodne nastavil

Kód:
Delayed Thread View Updates
If this setting is enabled, the number of thread views for threads will be updated in the background by the task schedule system. If not enabled, thread view counters are incremented instantly.

takze se vlakna obnovovala az Cronem. Zkusil jsem to povolit
Tuto chybu mě to taky hlásilo při nastaveném tématickém módu, po přepnutí do lineárního je vše v pohodě.
ja mam porad nastaven tematicky mod, to s tim podle me nesouvisi. Tu ficuru okamziteho obnovovani theradu jsem zapnul, mozna to bude mit vliv
Jo asi máš pravdu, blbě jsem si přečetl Lukův příspěvek, mě to hlásilo chybu v tématickém módu, když jsem klik na "další". V podstatě to dělá stále, protože nenajde další stránku.
(27.02.2013 14:50)Harm napsal(a): [ -> ]ja mam porad nastaven tematicky mod, to s tim podle me nesouvisi. Tu ficuru okamziteho obnovovani theradu jsem zapnul, mozna to bude mit vliv

Asi už to bude ok, protože mi to ukázalo Mennyho příspěvek.
Hmm plugin Neprectene prispevky mi dela problemy pri zpbrazeni v threadu. Vse se oznaci jako prectene az pri prepnuti na linearni a reloadnuti. Vsimnul si toho nekdo?
Nevšiml sem si toho. Já sem si hned na začátku přednastavil aby se mě to zobrazovalo jen v lineárním zobrazení.
(01.03.2013 17:33)Harm napsal(a): [ -> ]Hmm plugin Neprectene prispevky mi dela problemy pri zpbrazeni v threadu. Vse se oznaci jako prectene az pri prepnuti na linearni a reloadnuti. Vsimnul si toho nekdo?

Já si toho všimnul, používám defaultní nastavení. Co je lineární mód? Tím asi nemyslíte ten odlehčený/archivační (dole na liště)? Mě ten defaultní přijde nepřehledný, že vidím jen jeden příspěvek ve vlákně...
(01.03.2013 18:00)Luk napsal(a): [ -> ]Co je lineární mód? Tím asi nemyslíte ten odlehčený/archivační (dole na liště)?

Lineární ti zobrazuje všechny příspěvky rozbalené pod sebou. Tématický ti rozbalí příspěvek, který zrovna čteš a dole stromovou strukturu příspěvků.
Stran: 1 2 3 4
Referenční URL's