42nd CSVS forum

Úplná verze: ARMA 2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Pěkné, pěkné.
Dotaz mimo mísu, v takových detailech to běží normálně nebo je potřeba supr nadupaný komp?
nestravil sem x hodin ladenim ... ale z me zkusennosti mohu s litosti konstatovat, ze je potreba supr dupr komp :( resp. supr dupr grafika.
Hmm... to jsem si mohl myslet, zase budu jen slintat.smutny
(17.08.2013 10:54)Luk napsal(a): [ -> ]tady hoši udělali cz jednotky do armičky trojčičky....
http://505skss.team-forum.net/t6-acr
Pěkně!!! "Padesát osmička" jako vyšitá. Jen ten prst na spoušti když mají zajištěno je trochu úsměvný smich
Menny, hlavu vzhůru, nebudeš v tom sám. Můžem si na sletu udělat slintací hodinku...

Sa vz.58 super, ještě by to chtělo implementovat tu modernizovanou verzi od gunexpertu...
i kdyz to by se pak uz moc nelisilo od ostatnich a to drevene predpazbi vypada hodne pekne (i kdyz na nej nic nenavesis mrkajici ).
Ted ale koukam na toho v pozadi - podle vseho ma predpazbi Troy nebo tak nejak. To uz mu mohli dat i ten kryt zaveru od Gunexpert nebo aspon Kinggun. Vojaci ma hogo-fogo pruhledove displeje a jen jeden kolimator
(19.08.2013 11:35)Blackie napsal(a): [ -> ]Menny, hlavu vzhůru, nebudeš v tom sám. Můžem si na sletu udělat slintací hodinku...

Pokud se na slet dostanu smutny, poslední týden v září hrozí, že poletím do Londýna.
zdar chlapi....no myslím, že s náročností Army to není zas tak hrozný, resp. nejde to zjednodušit na vyjádření - potřebuješ nadupanej komp.
Ono to vypadá, že lecos jde poladit se starším železem....a kolikrát líp, než s novým.

Hlavně je to náročný na procesor a tím myslím brutální kmitočty a hrubý výkon. Z novýho osmijádra to využije tak dva (říká se i 4), ale kdoví jak- ve výsledku maká třeba jeden sám a je pomalejší, než starší typ.
Arma hlavně topí jako svině. Topí procák, topí GPU...je to přímotop. A to je problém noťasů....málo místa a hodně tepla. Nechápu, že vám nejde Arma, když máte velký kastle ...no asi musíte hrát 1920x1600 nebo co.

Jsem si dal asi po dvou měsících v sobotu dvě hodinky Arma2. Chtěl jsem to prubnout na integrovaný grafice - a jelo to pěkně. čili na laptopu a intelácký grafice jsem si pařil po síti dost náročnej mod, kterej je mnohem víc zatěžující, než předskriptovaný mise v defaultní kampani. A proč jsem odstřihnul Nvidii? Nechtěl jsem topit.
Arma2 ma moznost volby startovacich parametru.
-cpucount=4 rekne, ze ma pouzit vsechna 4 jadra (Arma2 pry automaticky pouzije vsechny dostupne ale radeji si proctete treba tohle )
no já pro svý osmijádro používám tyto parametry:
-beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -winxp -nosplash -cpucount=4 -exThreads=7 -world=empty -maxmem=2047

"prázdný svět" (-world=empty) zrychluje start Army...jinak ty exthreads byly vyvinuty až později a primárně pro Arrowhead....hodně to prý pomohlo omezit pocukávání např. při průletu nad městem...pak to snad implementovali i do normální dvojky s pomocí opravnýho patche. Taky mám startovací parametry dvojky stejný, jako Arrowhead..
Stran: 1 2 3 4
Referenční URL's