42nd CSVS forum

Úplná verze: ARMA 2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Arma 2 je pecka, i když u někoho si to možná žádá trochu času.
Je to skvělý sim pěšáka/výsadkáře s ucházející simulací boje vrtulníků a obrněné techniky. Letecká válka už je hodně stylizovaná, i když dogfajt Harrier vs Harrier může být celkem fajn polétáním. Kličkování v údolích při boji na kanony se sledováním trajektorie letu trasírek (odrazy od země, kosení kůlniček a kadibudek, vyhýbání se vodojemům v prostředí českého ústecka je mazec).
S editorem se dají dělat divy.

Vylepšená verze Operace Arrowhead s novým bojištěm ala Afgánistán má pokročilejší exe a vše vypadá víc jako simulátor. Týká se to také řízených střel a jejich zaměřování (defaultně má i flares + něco jako opravdový RWR). AI se mi zdá o poznání svižnější a operativnější (už jen nastupování výsadku do Mi-8 po zavelení "vestoje" a "zabezpečeno" je dílem chvilky). Pro mě, jako milovníka buzerace AI je to velký +. V Arma2 mi to jejich věčný krytí někdy přijde otravný.
Ačkoli má mít A2OA optimalizovanou geometrii a výkon, přijde mi míň svižná, než A2. Prý je to složitějším zvukem atd., lze údajně optimalizovat vytvořením uživatelského cfg souboru (návod by měl být na "armaholic" a "BIS" fóru).

Asi za týden vyjde Alpha Army 3 (placená s MP) a týden potom free verze bez MP.

Luk
potom co Slide zveřejnil, jak tráví čas v Armě...
[Obrázky: 574905_4388498030674_873694967_n.jpg]

jsem kouknul na xichty v Armě1 a zjistil jsem, že deviant Slide byl už v jedničce (na obrázku dole, pod rovněž hledaným Řepkou):
[Obrázky: slide_a_rapka_zps76f99933.jpg]
dneš vyšla ta alfa Army III
bude to jen krz STEAM, někteří skaláci jsou nasraní, BI to vysvětlila, že to sníží údržbu a jinak by to letos nevydali...
http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/arma...erze-62218

zatím to chválí....no já byl hlavně zvědav na ty helikošky
Citace:Chování vrtulníků je ve srovnání s Take on Helicopters arkádové a zjednodušené, na druhou stranu je podobné letovému modelu z Arma 2.
tak nevím...ale snad asi bude možnost časem TOH letový model implementovat
Já to chápu, většina lidí bourala i v A2 modelu, ale TOH už se choval jak simulátor heli. Si počkám.
Tak to mě nechává chladným, můj komp sotva stíhá dvojku (spíšte nestíhá), a trojku už vůbec nerozchodím.cry
tak to bylo rychlý (docela se mi ulevilo - modeři sejčkovali, že to bude peklo, něco portovat z A2)
ArmA 3 Alpha - ArmA 2 Takistan/Weapons/Vehicles Imported:
http://www.youtube.com/watch?v=RkPDNmEF8do
jde o to, že každý nemusí ty sci-fi prototypy jako KA-50/Mi-28 hybrid a další "zbraně" budoucnosti

....jinak s TOH flight modelem se opravdu počítá ve vyšších verzích - potvrzeno
ALE:
Citace:But one caution: we do not yet know we will make our stock helicopters use this flight model. "just adding" a RTD config file is not quite so easy when you want to simulate a specific helicopter (in comparison, we used a physicist for at least one month per helicopter in the past). So, we are trying to make the technology work inside the engine at some point beyond Alpha, but we cannot promise shipping with RTD-enabled helicopters even in Q3 2013. When you know I was the Project Lead for TKOH, I hope you can understand such decisions are not always based on what we want, but what we are able to do in time.
(05.03.2013 14:29)Luk napsal(a): [ -> ]...většina lidí bourala i v A2 modelu...

To je i můj případ cervenajici_se
zdar, tohle prohlášení BI mi udělalo radost:
Citace: Hi guys,

We’re happy to see modding and user content up to a massively rapid start. We were blown away by the amount of user missions up within hours of release, and enjoyed playing with some of you on public servers!

We do want to add some clarity to the concept of forward-porting Arma 1 / 2 content into Arma 3, so here are some guidelines to keep in mind:

In general, you cannot simply redistribute data we shipped with previous games.
The only data that is governed by special licenses are the sample packages.
There are other, and accepted, ways of merging Arma 1 / 2 content into Arma 3. This is handled by releasing new add-ons that merge the content people already own via configuration files. We are working on an officially supported approach for later (similar to TKOH's Rearmed).
We urge you to treat each other's work with respect. Please ask for permission before you take someone's mod and port it.

Thank you for understanding. We look forward to all the awesome creations you are producing, and have several supporting packages being published as we speak!

Bohemia Interactive
...jedná se o to, že podpora dříve vydaných komerčních lokací, jednotek atd. v A3 bude mít svoji profesionální podobu. Čili žádný bastlení a je to i dobrý signál pro ty, co si A2 koupili.
Makejte na tento odkaz, kdo chcete autorizační klíč na Arma 3 Alpha zdarma.
Jsou tam pravidla. Já to ještě stihnul.

http://www.armaholic.com/forums.php?m=po...21166&d=90

..akorát tahle free Alpha licence není na multiplayer :(

Jinak jak jsme se s Cirrusem na sletu bavili, jestli vojáci třeba paří Armu...tak v tom vlákně píše jeden:
Citace:Im in the US Army currently and one day my Sergeant came to, becuase he knew I was a gamer, and told me to help him get this new Military Simulator up and running so our unit could use it to do training. That's the first time I played Arma 2 Operation Arrowhead by Bohemia Interactive. We created Infantry Patrols, Ambushes, Counter-Ambushes, Raids, Air Assaults, and Convoy Operations all from the safety of a computer room. We loved it becuase it was fun and the Army loved it because it was cheaper than doing training with Blanks, Sims, or live rounds etc... Then I found out about this website called Armaholic which let me mod the game to make it more realistic with radio comms, weapons, camo patterns, maps of areas we might get deployed to, enemies we might face and such. I couldn't believe that they had made a game like this!!! Know they're making another one that looks to surpass it. When I went to tell my Sergeant that Arma 3 was coming out and there would be an Alpha build out he told me, I don't care what you have to do to get it, but get it. He threatened to make me do a full PT test everytime I see him if I don't so please give me one. I like PT but not that much!!!
Nevím, zdali je to ještě aktuální, ale chtěl bych informovat, že jsem se pokusil o získání licence na ArmA 3 a uspěl jsem. Bohužel se tento licenční klíč týká pouze steamové verze, kterouž si určitě instalovat nebudu . Z toho plyne, že mám k dispozici jeden klíč, pokud by měl kdokoli zájem.
co Ti vadi na Steamove verzi? Mam tak Armu 2 i 3 a nijak me to neomezuje
Stran: 1 2 3 4
Referenční URL's