42nd CSVS forum

Úplná verze: Oculus rift
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2





co vy na to ? smile
To je dobré smile
Jen mam strach, jestli to nekazi oci.... jinak bych asi nevahal smich
To je stejné jako čumět do monitoru. Takže to kazí oči jenom tomu, kdo už je má pokažené smile
Mne sa to vobec nepaci, ked potrebujes nieco stlacit na klavesnici, si hotovy smile. Ved ten manik nevedel najst ani throttle smile smile
Kumriku ve War Thunder nepotřebuješ klávesnici smile Jinak tu páku nakonec našel ne? smich
Nasiel nasiel, ale bolo to riadne smiesne. Ako zvarac ked nevie trafit, tiez si musi podvihnut masku aby videl smile. Ja som to prirovnaval k BMS, napr. keby si mal ICP alebo MFD ramecky.
Viděl jsem jiné video, kde týpek vyloženě tápal a hledal páky. Proto se mě hen ten bazmek vůbec nelíbí, máš to na očích a nevidíš okolo sebe. A už vidím jak na sletu dobrá duše (třeba JÁ) vymění tomu nešťastníkovi myš za něco měkkého a mazlavého. Už se těším. cheesygrin A navíc, mám pocit jako by to trochu deformovalo obraz.
Tak to mě pobavilo Menny smich
Kumriku, samozřejmě, že v BMS by to byl asi problém. Nicméně by se daly naprogramovat páky aby tam bylo vše důležité, ale kdo si to pak má pamatovat! smile Já mám problém s tím co mám na pákách fčíl, si to pamatovat smich
Edit: Menny, obraz to nedeformuje. To co bylo vidět na tom videu není deformované ač se to tak jeví.
Z vlastní zkušenosti vím, že klávesnici v BMS nepotřebuju na nic. Pardon, nouzové odhození podvěsů tj ctrl+j,ctrl+c a sh(f)it+c. Ale to jen pro vlastní lenost, volný tlačítka na pákách mám. ICP nastavuješ prakticky jen na zemi, nebo pokud jsi v klidu. MFD nemám a asi mít nebudu, takže ty se dají ošetřit myší vedle joye stejně jako to dělám teď. A to i poslepu, kurzor pravděpodobně uvidim.
Takže mě se to líbí. Myslim že by to mohlo bejt použitelný, kdyby se to dotáhlo. Už kdysi cca 10-15 let byl podobný projekt Vfx3D který je už mrtvej, a ten měl i sluchátka. Takže žádná velká novinka. Pokud to bude dotažený a cenově dostupný, určitě o tom budu přemýšlet.

Z toho mi vyplývá taková trochu rejpavá otázka: K čemu máš hotas, když létáš falcona na klávesnici???smich

Ještě doplnění: Předpokládám, že obraz deformovala ta kamerka co snímala to video.
Stran: 1 2
Referenční URL's