42nd CSVS forum

Úplná verze: kampaň
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
diky za tipy thumbs up, komunikace s awacsem - check in zabrala smile
Takže stačilo do Falcon BMS\User\Config\Falcon BMS.cfg přidat:

//////////////////////
// F4Patch Settings //
//////////////////////

set g_bDisable2DPit 0

A 2D pit je zpět! Díky.

No, že by to nějak moc pomohlo zvýšit FPS to se tedy říci vážně nedá ale 2D pit se mi líbí. Jak jsi psal Menny, bohužel naše 7 let staré sestavy už na BMS nejsou.
V kampani jakmile jsem přeletěl DMZ tak FPS šly dolů pod 10, místy i 5-7 fps. Nepomohlo ani snížení detailů apod...tohle je o CPU a 1 jádrový Athlon 64 (socket 754), byť přetaktovaný z 2Ghz na 2,4GHz, stejně na to nestačí.
Pozor !!! Je potreba pred spustenim (Launch) jit do configuration - graphic a vypnout shadery + post procesy jako odlesky a exhaustions + ruzny blury !!! Na mysakove notebooku se bms sekalo , tohle sem vypnul a celej slet lital jako pán !


smile
Slide: to jsem osobně udělal + snížil grafiku i přímo ve hře. Stejně to nepomohlo. Ostatně stačí se podívat na min HW requirements a je to jasné. smile
No nic pokud létat Falcon BMS, tak jedině na "nové" sestavě.

Min CPU:
CPU Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon X2 4800+
Video PCIE 512 MB DirectX 9.0c

Zdroj: http://87th.org/Installing_FalconBMS
Řekl bych že BMS je opravdu hlavně o procesoru. Mám Phenom ll X4 na 3.40 GHz + ati 5670. Je skoro putna jaký nastavim detajly. Mám stále 23 - 40 fps podle situace. Na notebooku co byl na sletu server je prakticky identický procesor, 3.20 GHz tříjádro, jakási šupácká integr grafika a jede to stejně rychle. Předtím jsem měl Athlon X2 5200+ EE se stejnou ATI grafikou a fakt bída, nešlo to skoro hrát. Tak vzhledem k tomu že grafika je prakticky pro hru plně dostačující, tipnul bych, že případné propady jdou na vrub procesoru. Jako minimum berte spíš doporučené než minimální požadavky a na P4 či Athlona 1 rovnou zapomeňte. Vlastní zkušenost. Pokud si to chceš vyzkoušet, válí se mi ten Athlon tu na stole pod monitorem, klidně ti ho pošlu... nebo komukoli.
Souhlas, BMS je především o CPU, taky jsem nezpozoroval žádný rozdíl když jsem snížil grafické detaily ve hře. Za nabídku Athlona (AM2 socket) děkuji ale nemám na to desku. Více méně jsem to chtěl jen zkusit jak se to na 1 jádrovém Athlonu chytne. No evidentně procesor vyrobený v roce 2001 už na to nestačí smile
Nevadí, naštěstí mám jiný stroj z výrazně rychlejším CPU od konkurence smile
Stran: 1 2 3 4 5 6
Referenční URL's