42nd CSVS forum

Úplná verze: LCD display
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, chystam se koupit nakej novej LCD displej



pro hrani falcona hlavne. abych videl lepe letadylka jak v dalce tak i na pozadi nad travickou...


chci velkej !


uvazuju o necem takovym

http://www.alza.cz/27-benq-g2750hm-d280002.htm



akorat naky repraky ze v tom sou me fakt nevytrhne smich potrebuju hlavne velkej a cistej obraz aby me z toho nebolely oci jako z toho co mam ted. Ma nekdo nejaky tip ? Diky.
Ty jo 27" je fakt velkej panel... jinak tenhle ma vse, co potrebujes, 2ms odezvu seda-seda, coz je asi na hrani to nejdulezitejsi, rozliseni ok, ale u takhle obriho panelu uz by to mozna chtelo lepsi rozliseni a samozrejme grafarnu, ktera to utahne a pripojit to jedinne pres hdmi kvalitni kabel.

BenQ driv nemel dobrou povest, a i ja jsem jeden panel pred cca 6 lety vratil, ale to uz asi nebude moc relevantni. Ted mam 24" IIyama 2ms fullHD ultra rychlej monitor a jsem moc happy, resp. posledni 2 roky ho pouziva v Cechach moje pritelkyne, ktera je architekt, takze potrebuje dobry podani barev a je s nim taky moc spokojena.

Ale na podani barev a pozorovaci uhly jsou lepsi IPS monitory, ktery maj o trosku horsi odezvu. Zkus juknout treba na tento nebo jine v te kategorii.
prave resim jestli ledkovej ano nebo ne , v diskuzich je to dost nejednoznacny, dva tabory - jeden silne pro ano druhej to hani.... ale ja sem zatim tak 60 / 40 na strane ledkovyho
Referenční URL's