42nd CSVS forum

Úplná verze: Arma III
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
neodolal jsem sleve na Steamu a koupil Armu3. Zatim delam jen ukazkove mise. Zpracovani heli je docela dobre (kdyz pominu muj HW, kdy mi vse bezi jen na stredni nastaveni grafiky). Na co jsem ale neprisel je oznacovani cilu. V nastaveni je jakasi volba "dalsi cil", ale nema zadny efekt (i kdyz mam manualni strelbu). AI strelec sice nejake cile eliminuje sam, ale AI je nekdy jako ÍÁ. Na videu na YT jsem videl, ze pilot nejak oznacoval cile (pak se objevil std. box nad cilem).
Pokud budeš zkoušet MP tak určitě zajdi na servery HOSTILE TAKEOVER - KING OF THE HILL (napiš to do filtru a vyskočí ti jich tam asi deset). Jsou tam 3 týmy a body dostává ten kdo má v cílové oblasti více vojáků, takže akce je opravdu hodně. Ty jako voják dostáváš body a peníze za válčení v cil. oblasti, za zabití nepřítele a nebo můžeš vojáky do cil. oblasti vozit v autech nebo ve vrtulnících za což jsou taky body a prachy (za jednoho 30xp+30$ když z vrtulníku vskočí s padákem, ale pokud přistaneš a vysadíš je na zem je to 150xp+150$ za kus smile )
Dik, jak to souvisi s oznacovanuim cilu? rolleyes Body a virtualni penize me opravdu nezajimaji. Pravda, mohl jsem tam dat otaznik "jako ze se ptam" jestli nekdo vi jak na to.

Takze otazka zni - vi nekdo, jak se v heli (asi to bude to same u letadel) oznacuji cile, kdyz je clovek pilot a ma strelce AI?
Zkus klávesu END
zdar, zatím to ještě odkládám, ale počítám, že si ji tak za měsíc pořídím taky - až vypustí nový heli modul s podporou rotorlibu (jako take on heli)....to už pak JE simulátor (mám take on s addony a Mi-24 DLC)
Krom skutečný letový dynamiky to má pak samozřejmě normální řízení přípusti kolektivu - mě ani moc nevadí zjednodušený letový model klasický Arma helikoptéry, ale jak žlověk furt musí držet Q, aby to pořádně letělo....

za kolik to teď bylo v akci?
Me zase na armě vadí že vyšla .... kdyby nevyšla měli bychom o jednoho spickoveho pilota navíc
(11.07.2014 18:27)Topper napsal(a): [ -> ]Zkus klávesu END

End byla namapovana jako pedaly, takze tudy cesta nevedla. Nakonec se mi povedlo prijit na to, ze to same jako hlaseni cile pesakem pri sledovani dalekohledem (defaultne klavesa T) ma ve vysledku oznameni cile strelci pilotem. V max. priblizeni se pres IHADS najede na cil, zmackne T, a strelec ho hlasi "strilet na cil ten a ten". No a pak uz je to jasny.

(edit: jen pravopis)
2Luk> tak pak dej vedet az to vyjde. Tohle by me docela zajimalo. On heli nemam - stoji to za to?

Akce byla za polovinu - tzn dal jsem za to nejakych 700 (deluxe verzi s soundtrackem a digitalni mapou). Dej si ve Steamu Armu "do seznamu prani" s info o sleve Ti prijde na mail thumbs up Ja takhle ziskal skoro vsechny moje hry + oznaceni "Velký střádal" lol
mělo by to vyjít v srpnu, jestli si dobře pamatuju

"Take on heli" je fajn....pokud bys byl Arma sběratel, nemělo by chybět....ale v normálním případě to asi nemá cenu kupovat měsíc před vydáním heli modulu do A3
(nejdříve bude jen pár transportních strojů)...na druhou stranu asi se to dá sehnat za pár šupů

jde o to, že ten nový modul otevře cestu vývojářům k užívání rotorlibu - takže se dají očekávat další realistický bojový stroje pro A3 (vzpomeň toho Apache s namakanou avionikou do A2 Arrowheadu)
tak implementace rotorlibu do helicopter DLC bude asi selektivní, tzn jen některé věci z TOH budou zahrnuty. Tenhle chlapík spekuluje, co všechno asi..:




takže samostatný TOH asi není ztráta peněz...
jinak DLC by měl vyjít v září
Stran: 1 2
Referenční URL's