42nd CSVS forum

Úplná verze: BMS zamrza po vyměně grafiky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj hoši ,

obracím se na vás s následujícím problémem , potom co mi schořela grafika ( Nvidia GTX570 ) jsem pořídil novou ( AMD 6970 ) win jsem nereinstaloval , pouze jsem odinstaloval ovladače a nahrál AMDčkářské , vše mi běží jenom Falcon ne , menu se nahraje , ale jak mám skočit do 3D tak obrazovka zčerná a program nereaguje , zkoušel jsem i reinstal a na čisté instalaci to dělá taky , jsem v koncích a došly mi nápady , reinstalovat win kvůli tomu nechci.
Ahoj,

a zvuk Ti dale bezi, akorat nic nevidis?
FreeFalcon mi delal cosi podobne, prvni let po pusteni hry byl ok, druhy a dalsi lety, jsem nevidel nic, zvuk a hra bezela dal. Musel jsem FF vypnout a znovu pustit. Pak jsem zjistil, ze kdyz po skonceni prvni mise udelam v rychlem sledu Esc + E + Esc pro navrat do menu, tak to dela tyhle psi kusy. Pokud jsem daval jenom Esc + E a cekal, az si obrazovka sama scerna a vyskoci do menu tak mi dalsi lety fungovaly bez problemu.

Iceman
No mě to zamzrzne uplně, ani se mi to nenaloaduje , zkrátka jak si pustím jakoukoliv misi tak černá obrazovka a hra neodpovídá a je nutné ji ukončit přes správce uloh.
Je to fakt hell , včechny ostatní hry běží jak hodinky včetně Falcon Allied Force tak nevím kde je problém
Tak zalitame online Allied Force mrkajici ... ten bezi za vsech okolnosti bez bugu.
Vcera jsem zalitnul dve mise v Korei, ale byt single neni sexi smich
Referenční URL's