42nd CSVS forum

Úplná verze: K zamyšlení - návrh EU týkající se zbraní
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Možná jste zaregistrovali hysterii kolem návrhu EU k zbraním v souvislosti s útoky v Paříži. Možná máte doma na zdi zavařenou "kosu" (Sa-58), repliku historické zbraně, střílíte s dětmi vzduchovkou, nebo něco podobné. Možná hrajete airsoft, nebo se dokonce po těžké práci odreagováváte na střelnici se "skutečnou zbraní". I když se to nezdá, může se to časem dotknout i sportovců a myslivců. Snahou návrhu je všechny tyto aktivity regulovat, nebo ještě lépe zlikvidovat, a to ve jménu zajištění bezpečnosti. Jestli vám není jedno, že je tu snaha vaše koníčky omezovat nebo zakazovat, zkuste se podívat na stránky sdružení LEX a článek Otevřený dopis zastáncům práva na držení zbraní v celé Evropě, případně podepsat petici proti těmto aktivitám.

Já osobně se nechci dožít doby, kdy nebudu schopen, v případě nouze, zajistit bezpečí vlastní rodiny, vzduchovka bude na zbrojní průkaz, na veřejnosti bude zakázán nosit pro vlastní obranu pepřový sprej, teleskop, nebo dokonce budeme u soudu prokazovat důvod nošení šroubováku na veřejnosti. Že to je blbost? Bohužel není. Ve Velké Británii to tak už mají. Více o tom najdete zde. A podobné aktivity EU k tomto stavu směřují.

Harm
Mozna si k clanku mel dat predmet HOTAS aby na to nekdo reagoval smich ..... jinak ja s tebou taky souhlasim..... sice myslivce nesnasim ale nechci aby cesky obcan nemel moznost se branit v pripade napadeni :-(
no, já vím. Ale nejsem novinky.cz, abych lákal čtenáře na bulvární titulky smich
Jinak dík za přečtení a komentář.
Oni myslivci se uklidňují, že se jich to netýká. Ale stačí, až si někdo "EU zodpovědný" všimne, že střelivo co používají je mnohonásobně účinné než mají ty slavné pseudovojenské samonabíječky. To, co mají normální lidi zakázané (střely s řízenou deformací - řečeno bulvárem dum-dum), si myslivci koupí bez problémů. To samé se týká energie střely. Pokud projde tohle, budou další na řadě......
Ahoj kluci, taky jsem to podepsal. Je to peklo kam to vede.

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
Nevím co tady řešíte, pokud jste si nevšimli, tak vrchnost EU posledních 10 let dělá všechno proto, aby tady byl za pár desítek let "Chalifát EU". Každá civilizace jednou skončí a tato sociálně-alibistická EU se už hodně blíží k svému pádu. Toto je boj s větrnými mlýny a ve skutečnosti nám zbraně budou k ničemu, protože populace EU vymírá a nahrazují je migranti, viz malé video a ti se množí jako králíci.
myslivci odděleni do jiného tématu
arrow Myslivci v OFF TOPIC
To video znám. Určitě to ale neznamená, že budu sedět s rukama v klíně a čekat až to dojde až tak daleko, že moje dcera nebo její dcery budou v budoucnu pouze něčí majetek zahaleni od hlavy až k patě. Nechci, aby na mě vzpomínala ve zlém - že když táta mohl ještě něco udělat, tak si sluníčkově řekl že přece nemá cenu se bránit přirozenému vývoji.
Referenční URL's