42nd CSVS forum

Úplná verze: Myslivci
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Aha, takže Slide nesnáší myslivce. Tak věz, že já k této, tebou nesnášené skupině lidí, podle tebe určitě nenažraných zabijáků zvěře, patřím..mrkajici

Samozřejmně, že jako majitel několika ostrých zbraní, a aktivní střelec jsem zmíněnou petici podepsal.
Sdružení LEX má u nás celkem silnou pozici, ale pokud se pánové z EU dohodnou, tak nám stejně žádne petice nepomohou..
Nemám rád myslivce, protože zabíjej zvířata. Mám rád lidi, co pomáhaj lesu a zvířatům ale nemám rád lidi, kteří je střílej. Podmnožina myslivec obsahuje i dobré lidi, bohužel moje lexikální denotace to vnima predpojate negativne. Nevim ke ktere skupine miro patris ale jestli strilis zvirata tak to rozhodne neschvaluji a ani nicim neomlouvam a silne se proti tomu vymezuji... Vyjimku tvori pouze zvirata zranena a trpici !!!!! To je snad kazdemu jasne.


sorry za lehky off topic ale musel sem. Vsak vite... VEGAN smich
Ano lovím ( myslivci zvěř loví, zabíjí ji třeba automobil při srážce ) zvěř ale zjisti si proč se ta zvířata vlastně loví, víš..
A předem tě mohu uklidnit, není to pro moji potřebu, nemám dokonce ani mražák , takže maso jde většinou rodině, obci na ples do tomboly,či známým, bez nároku na cokoliv a divil by jses jak jsou rádi, za kvalitní, zdravou zvěřinu..a druhá věc, pokud se mi za rok podaří ulovit dva kusy, jsem rád. Takže řeči o vybíjení zvěře, jsou taky scestné.
Mám rád lidi, co ví o problematice lesa, myslivosti a lesního hospodářství kulový ale hlavně, že myslivci jsou bezcitní vrazi OMG.
Ale chápu to, nejsi jedinný vegan v mém okolí, který trpí na tento názor. Holt je to dneska asi moderní a určitě nehodlám nikoho přesvědčovat.
Na druhou stranu je , naštěstí, stále větší skupina lidí, kteří, když jsem jim vysvětlil o co jde, pochopili..
Pro začátek jedna rada..
Zajdi na vládu ČR, podej návrh na zrušení zákona o myslivosti, návrh na zrušení normovaných stavů zvěře a návrh na zrušení placení škod způsobených zvěří, majiteli pozemku a pak dej vědět jak jsi dopadl..
Sorry za OT, ale tohle mě čílí, odsuzovat někoho za jeho chování, když přitom nevím co ho k tomu chování vede a proč se tak chová..
HOWGH
P.S : předpokládám, že nesnásíš ani řezníky v masokombinátech za to co dělají. A můžu tě ujistit, že pro tu zvěř, je nečekaná rána na komoru, daleko milosrdnější než smrt elektrickým proudem na jatkách..
P.S. 2 : manželka je taky vegan, ale tohle by ji nikdy nenapadlo, protože ví..
Oddělil jsem příspěvky od Návrhu EU, ale jestli se to tu zvrhne do osobního napadání, tak to uzamknu. Jsme v OT tématu, takže je tu prostor na vysvětlení svého úhlu pohledu. Generalizování, že "lesní vrah na 8" je myslivec, protože zabíjí zvířátka ale nesnáším.
Mira napsal(a):zvěř ale zjisti si proč se ta zvířata vlastně loví,
.... tak proč se teda loví ? usmev

upravil jsem citaci aby bylo jasné, na co Slidík navazuje. Chvíli mi trvalo, než mi to došlo.... Harm
regulace stavů Slajdíku...zjisti si, co se stane, když se někde přemnoží prasata..a ono se to často děje, protože myslivci stárnou a často prd vidí..

Tady už nežije běžně vlk, medvěd a rys, který by ty stavy přirozeně reguloval.

NESNÁŠÍM PILOTY A F-16. PROTOŽE ZABÍJEJÍ LIDI!!! NECHÁPU, JAK NĚKDO MŮŽE BÝT TAK VYLÍZANÝ, ŽE SI NA TO VE VOLNÝM ČASE HRAJE, MÍSTO ABY SE UČIL, NĚCO Z NĚHO BYLO A POMOHL TAK LIDSTVU K VYŠŠÍ ÚROVNI BYTÍ! mrgreen
Mam k nim averzi protoze mi zastrelili kočku !!!! Kterou zastrelit proste nemuseli ... co takova kočka udela za skodu ? :(
Vidíš a já zase nenám rád kočky, protože to jsou "největší" zabijáci. Loví nejen kvůli potravě, ale i k zdokonalení cviku a pro zábavu. Loví všechno co se hýbe, od myší po ptáky. A navíc sousedovic kočky nám chodí srát na zahradu.sileny
Ač se to nezdá, kočka, je jeden z nějvětších predátorů co může být. Večer se pěkně z chaloupky vytratí a nad ránem se vrací..co však dokáže napáchat, kolikrát její majitel netuší.
Proto, je za splnění zákonem určených podmínek, povolena lovit. Pokud tohle majitel neví a milé, nezbedné, kočičce dovoluje se po nocích toulat za vesnicí, je to čistě jeho chyba. Neznalost zákona neomlouvá..
A tady je právě nejdůležitější to "za splnění zákonem určených podmínek". Nejeden myslivec se chová jak v té písničce "...hajný je lesa pán..." a rukou tvrdou hubí vše o čem je přesvědčen že tam nemá co dělat - včetně koček, psů a slovně i jejich majitelů. O zastřeleném trempovi před lety ani nemluvím. Jenže obvykle záleží na konkrétním myslivci. Je to jako obvykle: většina se chová normálně, ale kvůli pár [....] trpí všichni. Luk to hezky napsal....

To o přemnožení a přirozených nepřátelích jsem chtěl napsat taky, ale kluci byli rychlejší. My, co denně dojíždíme po silnicích vedoucích mezi poli a lesy vidíme stádečka srnek kolem silnic. Rozhodně se nedí říct, že je jich málo. Slyšel jsem, jak pěkně dokážou ožrat mladé stromky tak, že pak uschnou. Takže chca nechca je třeba je lovit. Když už ty vlky a rysy máme v omezeném množství jen u nás na Šumavě.
Stran: 1 2
Referenční URL's