42nd CSVS forum

Úplná verze: A-G Training session 1
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
.....
Příspěvek s lehkým skřípáním zubů (proč - viz. níže) ponechávám. Úmyslně píši veřejně, a ostatní členy perutě poprosím o vyjádření

Vítám nového návštěvníka, i když už z prvního příspěvku mám hodně rozporuplné pocity. Takhle ho vnímám já:
"Zdravim, ani nevím jestli jsem tu správně, ale hodím to sem, ať si to přeberou jak chtějí. A protože to je fakt skvělý počin, zvýrazním vše velkým písmem, aby to náhodu přehlídli. Jsem registrovaný už 5 minut, takže se nebudu představovat. Kdo jsem přece nikoho nemusí zajímat. (Trochu mi to připomíná situaci posledních pár měsíců: neptejte se odkud přicházíme, kdo jsme, ale koukejte navalit dávky, bydlení auta a domy). A na závěr opravdová perlička: jo admine, hlavně mi to nemaž, a když tak jen pokárej."

Tohle fakt není dobrý start. Fórum má v názvu 42nd CSVS, takže jestli jste nějaká jiná peruť (registrace na fóru i stránkách byla teprve v sobotu), tak by bylo dobrý o tom něco napsat + co máte za plány. Nebudou-li mít ostatní nic proti, není problém založit třeba zvláštní subfórum, speciální sekci, lítat s námi apod. Bude podobných tréninkových akcí víc? Nevypadá to špatně. Pak by nebylo špatné samostatné subfórum.
Zdravim, uznávám svoji chybu, bylo vhodné se nejdřív představit a něco o sobě napsat. Nebo možná ještě lépe, rovnou hodit PM přímo tobě a domluvit možnosti popřípadě podmínky využívání tohoto fóra. Popravdě mne překvapilo, že někdo odpověděl, asi jsem předpokládal, že je tohle fórum mrtvý. Zkusim to tedy znovu a tentokrát lépe.

Jsme parta 5ti aktivně létajicích virtuálních pilotů. Na toto fórum jsem se registroval teprve v sobotu, ale pod 42nd létám na FO s klukama již rok. Původně jsme létali na simworld serveru dnes již zrušeném na ktérém jsem se seznámil s většinou lidí z této pětice. Za zmínku stojí zejména Slide, kterého jak předpokládám znáš a který mě/nás mnohé naučil. Na poslední Falcon-online event Battle of Balkans jsme se velmi tešili a dost trénovali - bohužel byl zrušen. Napadlo nás tedy namísto toho čekat na další podobný event začít fungovat jako virtuální letka - s regulérními tréningy, vlastními SOP, taktikami, brevity kódy atd.

Tréningový plán a materiály máme, sice na papíře (v rozpracovaném pdf), ale je s čím pracovat. Je také chuť trénovat, pětice je zapálená a řekl bych připravená na pokročilí tréning (nejedná se o nováčky, kteří se učí ramp start - většina zvládá například pokročilý BVR v PVP). Pro začátek jsme chtěli létat jeden session týdně v domluvený den a čas, na který by byl týden dopředu vytvořený briefing (obsahující rozpis package, flight path, recon foto cíle a předpověď počasí). V tuto chvíli využíváme FB skupinu, která má výhody i nevýhody, zrovna já jsem spíše pro fórum, které například při tvoření podobných eventů nabízí výhody, které jsem již zmínil.

Pořádný tréning ještě ani nezačal, ale už máme plány do budoucna - takový TO DO LIST. Určitě nějaké promo video (až budeme mít co ukazovat samozřejmě) nejlépe z FO eventu. Session s nějakou zahraniční virtuální letkou - kde bysme si vyměnili "know-how" a popřípadě přizvali jednoho z ostřílených AWACSů fugnujících na FO eventech pro tréning komunikace FLIGHT-FLIGHT/FLIGHT-AWACS, atd.

Zaujala mě pasáž kde píšeš o "ostatních" a "létat s námi". Měl jsem za to, že celou českou komunitu tvoříme jen my. Kolik Vás je? Kde létáte? Pokud nám necháš alespoň subfórum určitě se s tim spokojíme.
(05.09.2016 10:49)Harm napsal(a): [ -> ]Příspěvek s lehkým skřípáním zubů (proč - viz. níže) ponechávám. Úmyslně píši veřejně, a ostatní členy perutě poprosím o vyjádření



To je právě to.... ostatní členové perutě se proste už několik měsíců nevyjadřují :-( ... a tak jako poslední aktivní člen (tak se mi to jeví) reaguji aspoň já..... situace se nakonec má tak, že kluci co ted litaj falcona z českých luhů a hájů migrovali pod mb2.cz

co se tyka me, budu litat s nima nicmene 42 opoustet nehodlam. usmev
OK, uvidíme. Třeba se časem někdo přidá zmateny2
Díky. V každém připadě jsem v fóru 42nd CSVS udělal subfórum Tréninky FO [interní] (a klidně udělám podle potřeb další). Tam by bylo fajn, kdyby Hammy zkopíroval zpátky ten trénink - ať tohle vlákno můžu uzamknout/smazat (?)
Za mě smazat. Osobně mne taky neurazilo, že se hammy nepředstavil, protože se známe. I když takové "Ahoj všem" na začátek příspěvku pro ostatní není od věci. Ale to teď neposoudím, původní příspěvek byl evidentně přesunut.

Celkově debata o ničem. Kdyby létali všichni, všichni by ho znali a nic podobného by se nemuselo řešit. Proto za mě ještě jednou smazat. Nehledě na to, že kdo založí téma "A-G Training session 1",bude pravděpodobně někdo z virtuálních pilotů. Tak se to jevilo měusmev
původní příspěvek Hammy smazal sám, nebyl nikam přesunut (což je škoda, protože jinak to byl dobrý nápad). Pro podobné věci jsme udělal subforum Tréninky FO, ale vypadá to, že není zájem. Takže za chvíli tohle celé smažu. Teď uzamykám, protože máš pravdu, bez toho plánu je to o ničem.
Referenční URL's