42nd CSVS forum

Úplná verze: X-52 a uzamčení cíle TMS-up
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,chtěl bych se zeptat jek zaměřím cíl přes Hotas tms.Mám X52 saitek a i přes to,že by to mělo být Pinkie switch plus povel tms up nebo jiný jenž potřebuji,tak mě zkrátka cíl nezamkne a kurzorem radaru jsem na cíli.pokud máte někdo nastavení na tenhle joj tak pošlete prosím.a pokud možno ještě poradte s nastavením DTE pač se mě vždy v nové misi vymaže.
dííííík Hrbola

presunuto z Hardware. Harm
X-52 ma "pinky", ktery slouzi k prepinani modu joysticku - neni to identicke tlacitko jako Pinky v F16. Kdyz jsem jeste lital, tak se mi ho nejak nepovedlo uspokojive namapovat. To ale nevadilo, X52 ma tlacitek vic nez bys potreboval. Ja priradil POW HAT 2 up klavesove zkratce ctrl UP (coz je myslim defaultne TMS up ve falconu) a Pinky tlacitko (pokud si pamatuju) misto DMS-left (ktere neni ve f4 implementovane).

Predpokladam, ze jsi cetl TMS - Target Management Switch na nasich strankach.

Co myslis DTE?
Jen upřesnění: DMS left implementované je. TMS left implementované není. V článku na který odkazoval HARM to je popsané pěkně.

Ne to DTE použij Weapon delivery popsaný v software sekci.
Blackie> diky za opravu. Ten clanecek jsem napsal kdyz jsem se take potykal s X52 a badal mezi realitou v F16 a moznostmi v X52: nema vyznam drzet se identickeho namapovani, kdyz nemas F16 HOTAS, ICP panel anebo cely kokpit. Tenkrat mi management cilu fungoval k naproste spokojenosti. Jeden kloboucek byl vyhrazen (ve vsech profilech - X52 ma moznost 3) jen TMS (nejsem si jisty jestli nebyl se "Shift" namapovan jako DMS)
Referenční URL's