42nd CSVS forum

Úplná verze: Skin 42nd CVS
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Tak mě tak onehdá, jak jsem tak seděl a popíjel s eruntalonem napadlo, že bych mohl udělat pro členy 42nd CVS skin f-16. A pokud nebude autor proti, myslel jsem že bych na SOP použil logo letky. Tak kdyby mi ho mohl poslat usmev Děkuju.
Kdysi dávno byl udělaný skin letky, někde ho snad budu i mít. tak snad by se dal upravit nebo by byl inspirací.
Pohledej a pošli, minimálně jako inspirace se bude hodit.

Někde byla (asi v ATM či LKčku) zpracovaná kamufláž pro českou armádu, z dob výběrka na nový letoun pro AČR. I když je možný že to byla standartní kamo jen s výsostnými znaky ČR. Myslel jsem kdybych to našel, že bych to použil. K tomu logo a dál bych se stím netrápil. Teda to nevím, nikdy jsem textury nedělal, ale snad se s tím poperu.
Mám takový pocit, že v tom skinu byly i české znaky.
hlavně aby nakonec ty F-16 fakt nenakoupili i s Temelínem

samozřejmě, že z pohledu vytváření falcon módů je fajn a zajímavý mít každých deset let jiný letadlo...ale když F-16 tak jedině za hubičku, ale opravdu jen za tu hubičku. cheesygrin
Jsou to sice naprostí _ ať už je tam kdokoli, ale takový _ aby koupili f-16 snad nejsou. To by byl krok zpět i zadarmo.

Luku ty bys mohl tušit v čem (software) se to dá zrealizovat?
jde to v čemkoli - od free Gimpu až po full Pshop...dobrý je mít vícehladinovou neztrátovou pracovní verzi, z tý pak uděláš placatý BMP...a to konvertuješ do DDS pomocí např. free DDStools (nvidia)...
Abr fabr domine eniki beniki kliky bé smich
Tak jsem to konečně našel, stahovat můžete zde. Po stažení umažte koncovku pdf a pak jen rozbalte. Tento skin je proveden v české kamufláži a s českými výsostnými znaky, na zádech má nápis CZECH AIR FORCE s plackou 42CVS. Tento skin byl udělaný pro verzi SuperPak 4, tak snad by po malých úpravách mohl fungovat v BMS. Možná bude fungovat hned, protože BMS navazuje na SP4.
podle mě spíš bude problém, že v simu už je jiný 4x složitější model F-16....textury jsou kompatibilní s určitou geometrií/modelem, která má pro ně mapování.
Stran: 1 2
Referenční URL's