42nd CSVS forum

Úplná verze: Cockpit
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
(19.12.2013 14:03)kumrik napsal(a): [ -> ]Myslim ze ano, ale este na tom pracujem

tak to by bylo supr, ušetřil bych aspoň trochu času. Mám doma na testování 8" LCD monitor pod MFD rámečky, tak pokud bude vše OK, dám vědět kde ho koupit. Zatím to vypadá slibně.
Ok, ked to bude hotove, dam vediet. Stredovu konzolu navrhujem tak, aby tam vosiel 10,4" LCD display. Planujem na to pouzit 6 mm mdf a to dat vyrezat na cnc freze, aby to bolo vsetko presne. A aky typ je to tvoje LCD? Kupovany u vas alebo zo zahranicia? Na nete som nasiel par typov, co na to odporucaju, ale vsetko je to z ciny a s takymto nakupovanim nemam skusenosti.
Narazil jsem v jednom pražském bazaru na 8,4" LCD monitory, tak jsem si jeden hned koupil na testování, a domluvil se,že mi případně druhý pošle. Tak se zahraničím nebudu muset komunikovat. Jsou to monitory od japonského výrobce IIYAMA.
kolko ta vysiel ten monitor?
1890,00Kč, jen holý monitor bez zdroje.
A to je monitor alebo iba display? Ja planujem tento. Je tam aj celkom zaujimava cena. Len mam obavy z toho obchodu. Ale cital som ze by mal byt spolahlivy. Tak to asi risknem smile Toto je tiez bez zdroja
Je to komplet monitor - zde. Přední kryt se dá odcvaknout, takže pak je rovná plocha displeje bez rámečku.
[Obrázky: lhet.jpg]

[Obrázky: qeid.jpg]

moje deska ovladajici 7segmentovky (FSX)

(doplnil jsem tagy, aby se zobrazovaly obrazky. V editoru je hned vedle talcitka na vlozeni odkazu i tlacitko pro vlozeni obrazku mrkajici. Harm)
Cez vikend som popracoval na ICP...
Stran: 1 2
Referenční URL's